EduDigital

Registrar centre amb el formulari
Sol·licitar informació a info@edudigital.com

Centres educatius

Bona ortografia sense esforç

Aquest programa informàtic forma part d'un projecte innovador per reduir les faltes ortogràfiques de l'alumnat fins a un 80 %.

Versió gratuïta i premium del programa ortogràfic

La versió gratuïta del programa està limitada a un número concret de paraules, però la versió premium és il·limitada i s'ofereix a un preu molt reduït per a escoles: uns dos euros per estudiant i idioma. Per a escoles amb greus dificultats econòmiques, existeixen condicions especials i, fins i tot, la possibilitat de la gratuïtat total.

Inscriure's com a escola, classe o centre educatiu

Per adquirir el dret d'ús il·limitat del programa en un centre educatiu, només ha de seguir els passos del qüestionari que trobarà en fer clic aquí.

Programa innovador: tots els materials vinculats

El programa complet inclou un quadern de l'alumnat que només ha de fer-se una única vegada a la vida, així com un vídeo i un llibre de descàrrega gratuïta per al professorat que pot descarregar-se a Boira Editorial.

Recomanacions per al programa ortogràfic edudigital.es

Recomanem utilitzar aquest programa a partir dels vuit anys, en un màxim de dues tandes diàries de deu minuts, fins a dominar els vocabularis que vénen carregats de sèrie. Posteriorment, es recomana usar el programa per treballar les paraules que cada estudiant escrigui malament als seus treballs, dictats o similars. D'aquesta manera, el treball ortogràfic estarà totalment personalitzat durant la resta de l'escolaritat.

Registrar centre

Necessari per a registrar un centre educatiu. Necessari per a obtenir les claus d'accés per l'alumnat i utilitzar el programa il·limitat.Nº claus (alumnes) per a:


acepto las condicions d'ús

english  español  català